Vuoden 2019.png

Ekolla_Logo.jpg

Ekolla

Ekolla valmistaa suomalaisena käsityönä kierrätysmateriaaleista hiusdonitsit, rusettipompulat, pannat & virkatut matot sekä kortit. Myös yksilölliset tilaustyöt!

Ota yhteyttä: ekollatuote@gmail.com!

Leikki ja Laukka_Logo.png

Leikki ja Laukka

Leikki ja Laukka tarjoaa lastenhoitopalveluita ja ratsastustunteja lapsille. Pyrkimyksenä on tarjota turvallista ja mielekästä, lapsen luonteen ja iän mukaisen kehitysasteen huomioon ottavaa toimintaa kesän ajan.

Leikki ja Laukka löytyy Facebookista @leikkijalaukka

Harmonian+Henka%CC%88yksia%CC%88_Logo.jpg

Harmonian henkäyksiä

Yritykseni tekee kotisiivousta ja sisustustauluja. Yritykseni idea on tuoda harmoniaa ihmisten elämään.
Teen sekä perussiivousta, että projekteja (esim. ikkunoiden pesu, saunan pesu ja keittiön suursiivous). Myös järjestely onnistuu minulta (esim. lasten lelujen järjestäminen). Sisustustauluja teen sekä maalaamalla että luontoaiheisista valokuvista.

Ota yhteyttä: harmonian.henkayksia@gmail.com!

APtraining_Logo.PNG

APtraining

Hei! Olen Ansku, liikunta-alaa opiskeleva 19-vuotias nuori, jonka intohimona on liikunta. APtraining-yritykseni toimintaan kuuluu valmentaminen ja ohjaaminen iloisella asenteella. Tarjoan muun muassa toiminnallisia ulkotreenejä, kuntojumppaa sekä tuolijumppaa ikäihmisille Kiimingin seudulla. Tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan yksilön hyvinvointia edistäen ja tottakai nauttimaan liikunnasta. Treenit soveltuvat kaikenkuntoisille, koska liikkeet voi tehdä oman kuntotason mukaisesti. Tule kanssani treenaamaan hyvässä ilmapiirissä ja saavuta oman elämäsi huippukunto!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä putkonenanniina@gmail.com ja alla olevasta linkistä löytyy kesän mittaan tietoa ulkotreeneistä, tervetuloa!

Tilausleipomo+Neilikka_Logo.jpg

Tilausleipomo Neilikka

Tilausleipomo Neilikka on kahden haukiputaalaisen nuoren yrittäjän perustama kotileipomo, joka valmistaa kakut ja muut makeat leivonnaiset yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Meiltä voi tilata myös gluteenittomia sekä vegaanisia tuotteita.

Tilausleipomo Neilikan kakkuja voit tilata osoitteesta tilausleipomoneilikka@gmail.com!

PakohuoneJoutuin_Logo.jpg

Pakohuone Joutuin

Pakohuone Joutuin on nuoren perustama kesäyritys, joka tarjoaa oivalluksia, onnistumisia sekä elämyksiä. Muiden huonepakopelien tavoin, myös pakohuone Joutuin tarjoaa tunnin mittaisen elämyksen.

Idea yrityksen perustamiseen syntyi yrittäjän oman kiinnostuksen pohjalta sekä mielekkään kesätyön puutteesta. Yrityksen toimitilat sijaitsevat osoitteessa Jäniksenpolku 10, 89600 Suomussalmi.

Pakohuone Joutuin löytyy sekä Facebookista että Instagramista @Joutuin!

Arte_Logo.jpg

Arte

Olen aina ollut innokas piirtäjä ja maalaaja. Olen aina tykännyt siitä, kun saan nähdä kädenjälkeni omin silmin, ja se tuntuu aika palkitsevalta. Myös yrittäjyys on kiehtonut minua jo kauan, mutta se on vain tuntunut niin kaukaiselta ajatukselta.

Halusin kokeilla yrittäjyyttä taideyrityksen muodossa. Arte on siis taideyritys, jolta voi tilata monenlaisia taideteoksia. Mukaan mahtuu muotokuvia, sisustustekstejä, tauluja ja onnittelu- sekä postikortteja. Taidetta voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa, jotta hän saa juuri omaan sisustukseensa sopivan kuvan vaikkapa omasta mökistään.

Arte löytyy Instagramista @arte.anni

Kesa%CC%88kahvila+Caramella_Logo.jpg

Kesäkahvila Caramella

Kesäkahvila Caramella on kahden nuoren perustama 4H-yritys, joka toimii Tupoksessa. Kahvilassa lähes kaikki tuotteet ovat nuorten itsensä valmistamia. Kahvilaamme voit seurata Instagramissa nimellä @kahvilacaramella. Tervetuloa kahville osoitteeseen Rytiniementie 2 91910 Tupos!

Mamuunu+Design_Logo.jpg

Mamuunu Design

Mamuunu Design on graafista suunnittelua ja kuvituksia suurella sydämellä, käsiltä käsille. Nuoruuden innolla, neuvokkuudella sekä taidolla toteutuvat niin logot, käyntikortit, flyerit, mainokset kuin julisteetkin aina painovalmiiksi asti.

Meiltä saat myös upeat, omaperäiset kuvitukset kodin somisteeksi tai vaikka lahjaksi, myös tilaustyönä!

Löydät meidät Instagramista @mamuunudesign ja Facebookista alla olevasta linkistä

Solisee_Logo.png

Solisee

Käsityökoju Solisee on neljän nuoren muodostama kesäyritys, joka tarjoaa asiakkailleen uniikkeja käsitöitä ja taideteoksia. Kojumme kiertää kesän eri tapahtumissa Oulussa ja lisäksi myymme Ainolan puistossa, kesäkahvilan kuppeessa. Jokainen meistä käyttää omissa töissään kierrätysmateriaaleja mahdollisimman paljon. Käsitöiden syntymistä pääsee seuraamaan myyntipaikoissamme, sillä valmistamme niitä myös paikan päällä, jotta asiakkaat pääsevät tutustumaan kädentaidon maailmaan! Kojumme saattaa myös näkyä joskus pyörän perässä, sillä kesä on ihanaa aikaa liikkua ulkona.

Roki_Logo.jpg

Roki

Roki on vasta aloittanut yritys, joka tekee käsityönä erilaisia koirien tuotteita, kuten leluja sekä villapaitoja. Tuotteet tehdään pääosin suomalaisista materiaaleista ja valmistetaan pääsääntöisesti tilaustöinä, jotta esimerkiksi villapaidat olisivat oikean kokoisia juuri Sinun koirallesi.

Roki löytyy Instagramista @roki_kasityot ja Facebookista alla olevasta linkistä! Tilaukset voit lähettää osoitteeseen roki.kasityot@gmail.com.

Ainailona_Logo.jpg

Ainailona

Olen Keski-Suomesta kotoisin oleva ja Oulussa asuva viimeistä vaille valmis laulava luokan- ja musiikinopettaja. Tarjoan musiikki- ja virkistystuokioita ikäihmisille. Palveluasumisen kohteissa niin kotihoidon, palvelutalojen ja päiväkeskusten puitteissa tapahtuvat tuokiot sisältävät yhteislauluja, musiikkiliikuntaa sekä lauluesityksiäni pianosäestyksellä.

Ainailona löytyy Instagramista ja Facebookista @ainailonamusiikki

Jani Hokki_Logo.png

Jani Hokki

Olen Jani Hokki - valokuvausta ja graafista suunnittelua tarjoava nuori yrittäjä. Tarjoan asiakkailleni kohtuuhintaista palvelua aidolla intohimolla työtäni kohtaan. Kerro toiveesi - toteutetaan ne yhdessä!

Voit tutustua portfoliooni alla olevasta linkistä. Valokuviani julkaisen myös Facebookissa ja Instagramissa nimimerkillä @jhokkiphotography!

Pyörähuolto Vattula_Logo.jpg

Pyörähuolto Vattula

Olen nuori pyöränhuoltoyrittäjä Kiimingistä. Toimin pääasiassa Kiimingin alueella ja korjaan pyöriä kotonani ja asiakkaan luona.

Varaa pyörähuolto joko puhelimitse 0458713987 tai laittamalla viestiä osoitteeseen riku.vattula@gmail.com

HALKO_LOGO_MUSTA.png

Halko Tuotanto

Mainostoimisto Halko Tuotanto on kahden innovatiivisen nuoren perustama pienyritys. Teemme mainoskuvauksia, mainosvideoita ja graafista suunnittelua sekä yrityksille että yksityisille, sovellamme nykyaikaisia visuaalisen markkinoinnin taitoja tuoden alalle nuorekkaan sävyn! Toimialueemme on pääsääntöisesti Oulu sekä sen lähikunnat.

Lisää infoa löydät Instagramista: @halkotuotanto

emilia+ja+bettiina.jpg

CrossTraining ulkotreenit

CrossTraining ulkotreenit tarjoavat kaikenkuntoisille liikuntakykyisille nuorille ja aikuisille toiminnallista treeniä rennossa ilmapiirissä monen vuoden liikuntakokemuksella. Olemme suunnitelleet kaikki treenit valmiiksi ja tavoitteenamme on saada mahdollisimman moni oululaisista innostumaan liikkumisesta. Lisätietoja treeneistä löydät ohessa olevasta linkistä!

6th+Clothing+logo.jpg

6th Clothing

6th clothing on kolmen nuoren perustama kesäyritys, joka myy ekologisesti tuotettuja vaatteita omilla painatuksilla. Idea yrityksen perustamiseen lähti omien kiinnostuksien pohjalta, sekä kiinnostuksesta yrittäjyyteen. Tällä hetkellä käymme läpi myyntiin tulevaa valikoimaa ja tulemme toimimaan verkossa!

Yhteystiedot päivitetään myöhemmin!

Oliviamme_Logo.jpg

Lastenhoitopalvelu Oliviamme

Oulun alueella toimiva, Lastenhoitopalvelu Oliviamme tarjoaa lastenhoitoa suurella sydämellä!

Saat Olivian kiinni puhelinnumerosta +358 4421 99077 tai klikkaamalla alla olevaa linkkiä!


tutustu aiempien vuosien kesäyrittäjiin