Vuoden 2019.png

Ekolla_Logo.jpg

Ekolla

Ekolla valmistaa suomalaisena käsityönä kierrätysmateriaaleista hiusdonitsit, rusettipompulat, pannat & virkatut matot sekä kortit. Myös yksilölliset tilaustyöt!

Ota yhteyttä: ekollatuote@gmail.com!

Leikki ja Laukka_Logo.png

Leikki ja Laukka

Leikki ja Laukka tarjoaa lastenhoitopalveluita ja ratsastustunteja lapsille. Pyrkimyksenä on tarjota turvallista ja mielekästä, lapsen luonteen ja iän mukaisen kehitysasteen huomioon ottavaa toimintaa kesän ajan.

Leikki ja Laukka löytyy Facebookista @leikkijalaukka

Harmonian+Henka%CC%88yksia%CC%88_Logo.jpg

Harmonian henkäyksiä

Yritykseni tekee kotisiivousta ja sisustustauluja. Yritykseni idea on tuoda harmoniaa ihmisten elämään.
Teen sekä perussiivousta, että projekteja (esim. ikkunoiden pesu, saunan pesu ja keittiön suursiivous). Myös järjestely onnistuu minulta (esim. lasten lelujen järjestäminen). Sisustustauluja teen sekä maalaamalla että luontoaiheisista valokuvista.

Ota yhteyttä: harmonian.henkayksia@gmail.com!

APtraining_Logo.PNG

APtraining

Hei! Olen Ansku, liikunta-alaa opiskeleva 19-vuotias nuori, jonka intohimona on liikunta. APtraining-yritykseni toimintaan kuuluu valmentaminen ja ohjaaminen iloisella asenteella. Tarjoan muun muassa toiminnallisia ulkotreenejä, kuntojumppaa sekä tuolijumppaa ikäihmisille Kiimingin seudulla. Tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan yksilön hyvinvointia edistäen ja tottakai nauttimaan liikunnasta. Treenit soveltuvat kaikenkuntoisille, koska liikkeet voi tehdä oman kuntotason mukaisesti. Tule kanssani treenaamaan hyvässä ilmapiirissä ja saavuta oman elämäsi huippukunto!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä putkonenanniina@gmail.com ja alla olevasta linkistä löytyy kesän mittaan tietoa ulkotreeneistä, tervetuloa!

Tilausleipomo+Neilikka_Logo.jpg

Tilausleipomo Neilikka

Tilausleipomo Neilikka on kahden haukiputaalaisen nuoren yrittäjän perustama kotileipomo, joka valmistaa kakut ja muut makeat leivonnaiset yksilöllisesti toiveidesi mukaan. Meiltä voi tilata myös gluteenittomia sekä vegaanisia tuotteita.

Tilausleipomo Neilikan kakkuja voit tilata osoitteesta tilausleipomoneilikka@gmail.com!

PakohuoneJoutuin_Logo.jpg

Pakohuone Joutuin

Pakohuone Joutuin on nuoren perustama kesäyritys, joka tarjoaa oivalluksia, onnistumisia sekä elämyksiä. Muiden huonepakopelien tavoin, myös pakohuone Joutuin tarjoaa tunnin mittaisen elämyksen.

Idea yrityksen perustamiseen syntyi yrittäjän oman kiinnostuksen pohjalta sekä mielekkään kesätyön puutteesta. Yrityksen toimitilat sijaitsevat osoitteessa Jäniksenpolku 10, 89600 Suomussalmi.

Pakohuone Joutuin löytyy sekä Facebookista että Instagramista @Joutuin!

Arte_Logo.jpg

Arte

Olen aina ollut innokas piirtäjä ja maalaaja. Olen aina tykännyt siitä, kun saan nähdä kädenjälkeni omin silmin, ja se tuntuu aika palkitsevalta. Myös yrittäjyys on kiehtonut minua jo kauan, mutta se on vain tuntunut niin kaukaiselta ajatukselta.

Halusin kokeilla yrittäjyyttä taideyrityksen muodossa. Arte on siis taideyritys, jolta voi tilata monenlaisia taideteoksia. Mukaan mahtuu muotokuvia, sisustustekstejä, tauluja ja onnittelu- sekä postikortteja. Taidetta voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa, jotta hän saa juuri omaan sisustukseensa sopivan kuvan vaikkapa omasta mökistään.

Arte löytyy Instagramista @arte.anni

Kesa%CC%88kahvila+Caramella_Logo.jpg

Kesäkahvila Caramella

Kesäkahvila Caramella on kahden nuoren perustama 4H-yritys, joka toimii Tupoksessa. Kahvilassa lähes kaikki tuotteet ovat nuorten itsensä valmistamia. Kahvilaamme voit seurata Instagramissa nimellä @kahvilacaramella. Tervetuloa kahville osoitteeseen Rytiniementie 2 91910 Tupos!

Mamuunu+Design_Logo.jpg

Mamuunu Design

Mamuunu Design on graafista suunnittelua ja kuvituksia suurella sydämellä, käsiltä käsille. Nuoruuden innolla, neuvokkuudella sekä taidolla toteutuvat niin logot, käyntikortit, flyerit, mainokset kuin julisteetkin aina painovalmiiksi asti.

Meiltä saat myös upeat, omaperäiset kuvitukset kodin somisteeksi tai vaikka lahjaksi, myös tilaustyönä!

Löydät meidät Instagramista @mamuunudesign ja Facebookista alla olevasta linkistä

Solisee_Logo.png

Solisee

Käsityökoju Solisee on neljän nuoren muodostama kesäyritys, joka tarjoaa asiakkailleen uniikkeja käsitöitä ja taideteoksia. Kojumme kiertää kesän eri tapahtumissa Oulussa ja lisäksi myymme Ainolan puistossa, kesäkahvilan kuppeessa. Jokainen meistä käyttää omissa töissään kierrätysmateriaaleja mahdollisimman paljon. Käsitöiden syntymistä pääsee seuraamaan myyntipaikoissamme, sillä valmistamme niitä myös paikan päällä, jotta asiakkaat pääsevät tutustumaan kädentaidon maailmaan! Kojumme saattaa myös näkyä joskus pyörän perässä, sillä kesä on ihanaa aikaa liikkua ulkona.

Roki_Logo.jpg

Roki

Roki on vasta aloittanut yritys, joka tekee käsityönä erilaisia koirien tuotteita, kuten leluja sekä villapaitoja. Tuotteet tehdään pääosin suomalaisista materiaaleista ja valmistetaan pääsääntöisesti tilaustöinä, jotta esimerkiksi villapaidat olisivat oikean kokoisia juuri Sinun koirallesi.

Roki löytyy Instagramista @roki_kasityot ja Facebookista alla olevasta linkistä! Tilaukset voit lähettää osoitteeseen roki.kasityot@gmail.com.

Ainailona_Logo.jpg

Ainailona

Olen Keski-Suomesta kotoisin oleva ja Oulussa asuva viimeistä vaille valmis laulava luokan- ja musiikinopettaja. Tarjoan musiikki- ja virkistystuokioita ikäihmisille. Palveluasumisen kohteissa niin kotihoidon, palvelutalojen ja päiväkeskusten puitteissa tapahtuvat tuokiot sisältävät yhteislauluja, musiikkiliikuntaa sekä lauluesityksiäni pianosäestyksellä.

Ainailona löytyy Instagramista ja Facebookista @ainailonamusiikki

Jani Hokki_Logo.png

Jani Hokki

Olen Jani Hokki - valokuvausta ja graafista suunnittelua tarjoava nuori yrittäjä. Tarjoan asiakkailleni kohtuuhintaista palvelua aidolla intohimolla työtäni kohtaan. Kerro toiveesi - toteutetaan ne yhdessä!

Voit tutustua portfoliooni alla olevasta linkistä. Valokuviani julkaisen myös Facebookissa ja Instagramissa nimimerkillä @jhokkiphotography!

Pyörähuolto Vattula_Logo.jpg

Pyörähuolto Vattula

Olen nuori pyöränhuoltoyrittäjä Kiimingistä. Toimin pääasiassa Kiimingin alueella ja korjaan pyöriä kotonani ja asiakkaan luona.

Varaa pyörähuolto joko puhelimitse 0458713987 tai laittamalla viestiä osoitteeseen riku.vattula@gmail.com

HALKO_LOGO_MUSTA.png

Halko Tuotanto

Mainostoimisto Halko Tuotanto on kahden innovatiivisen nuoren perustama pienyritys. Teemme mainoskuvauksia, mainosvideoita ja graafista suunnittelua sekä yrityksille että yksityisille, sovellamme nykyaikaisia visuaalisen markkinoinnin taitoja tuoden alalle nuorekkaan sävyn! Toimialueemme on pääsääntöisesti Oulu sekä sen lähikunnat.

Lisää infoa löydät Instagramista: @halkotuotanto

emilia+ja+bettiina.jpg

CrossTraining ulkotreenit

CrossTraining ulkotreenit tarjoavat kaikenkuntoisille liikuntakykyisille nuorille ja aikuisille toiminnallista treeniä rennossa ilmapiirissä monen vuoden liikuntakokemuksella. Olemme suunnitelleet kaikki treenit valmiiksi ja tavoitteenamme on saada mahdollisimman moni oululaisista innostumaan liikkumisesta. Lisätietoja treeneistä löydät ohessa olevasta linkistä!

6th+Clothing+logo.jpg

6th Clothing

6th clothing on kolmen nuoren perustama kesäyritys, joka myy ekologisesti tuotettuja vaatteita omilla painatuksilla. Idea yrityksen perustamiseen lähti omien kiinnostuksien pohjalta, sekä kiinnostuksesta yrittäjyyteen. Tällä hetkellä käymme läpi myyntiin tulevaa valikoimaa ja tulemme toimimaan verkossa!

Yhteystiedot päivitetään myöhemmin!

Oliviamme_Logo.jpg

Lastenhoitopalvelu Oliviamme

Oulun alueella toimiva, Lastenhoitopalvelu Oliviamme tarjoaa lastenhoitoa suurella sydämellä!

Saat Olivian kiinni puhelinnumerosta +358 4421 99077 tai klikkaamalla alla olevaa linkkiä!


tutustu aikaisempien vuosien kesäyrittäjiin.png
Näyttökuva 2019-2-26 kello 9.39.42.png

Avain Language Services

Avain Language Services on oululainen kevytyritys, joka tuottaa käännös-, opetus-, oikoluku- ja konsultointipalveluita. Työkielinä yrittäjä Mikael Multasuolla on suomi, ruotsi ja englanti. Kielipalveluiden lisäksi Multasuo tarjoaa yrityksensä kautta myös stagehand-palveluita esim. musiikkitapahtumiin.

Ota yhteyttä Avain Language Servicen Mikaeliin puhelimitse 0445080595 tai sähköpostitse avainservices@gmail.com!

Hanna_Terho_KOTIA_logo.png

Kotipalvelu KOTIA

Olen kesällä 2018 aloittanut kevytyrittäjä, eli kokemusta on jo kertynyt! Tarjoan lastenhoito- ja siivouspalvelua edullisesti Oulun alueella. Myös muut siivousalan hommat, kuten esim. ikkunoiden pesu ja ruohonleikkuu onnistuvat. Tsekkaa meidät Facebookista ja ota yhteyttä puhelimitse 0442021122 tai sähköpostitse kotipalvelu.kotia@gmail.com!

Pikkuriikkinen+Ompelimo.png

Pikkuriikkinen ompelimo

Oulussa käsityönä valmistetut laadukkaat lastenvaatteet, myös tilaustyönä toiveiden mukaan. Ompelimon toimitilat sijaitsevat Alppilassa osoitteessa Kaarnatie 22, Tiuhta ja Pirta RY:n tiloissa. Sopimuksen mukaan on mahdollista poiketa tutustumaan tiloihin ja toimintaan, sekä tehdä vaikka ostoksia samalla!

Löydät Pikkuriikkisen ompelimon Facebookista @pikkuriikkinenompelimo ja Instagramista @pikkuriikkiset. Tutustu nettisivuihin klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Sara_Haataja_Izarafin_logo.jpg

Izarafin Design

Olen nuori tekstiiliartesaaniopiskelija ja valmistan yrityksessäni käsitöitä tilauksesta. Valikoimastani löytyy muun muassa korvakoruja, amigurumeja sekä villasukkia. Voit myös itse ehdottaa mitä haluaisit tilata!

Izarafin Designin tavoittaa sähköpostitse sarahaataja4@gmail.com ja hänen tuotteisiinsa pääsee tutustumaan klikkaamalla ala olevaa linkkiä!

Soundeco logo.jpg

Soundeco

Soundeco on kesän 2018 Kesäyrittäjä-kampanjassa perustettu yritys, joka tarjoaa elävää musiikkia ammattitaidolla ja innolla erilaisiin juhliin ja tapahtumiin asiakkaan toiveita kuunnellen.

Lisäksi Soundeco tarjoaa kitaratunteja vasta-alkajille. Toimenkuvaan kuuluu myös ajoittain järjestettävät musiikkileirit. Soundecon studio löytyy osoitteesta Virpiväylä 15, Haukipudas.

Yritys löytyy Facebookista ja YouTubesta nimellä Soundeco, sekä Instagramista nimellä soundecotihinen.

Ota rohkeasti yhteyttä: p. 0400 948 795 tai soundecotihinen@gmail.com

Kilahus_Logo.png

Kilahus

"Koru hento Pohjosesta / Killutin käpälin koottu / Vanha hoppee jauhettuna / Uudeks helyks muuttu"

Kilahus valmistaa jalometalli- ja pronssikoruja, jotka on valmistettu käsityönä kierrätetystä hopeasta. Koruni kertovat vanhoja tarinoita ja myyttejä, joita on kerrottu vuosisatojen ajan Suomessa ja Skandinaviassa - tarinat koruihini tulevat niin suomalaisten omasta Kalevalasta ja viikinkien Eddasta.

Lisäksi koruistani löytyy muotoja niin Lapin kuin Peräpohjolan luonnosta, sekä vanhoista tarinoista ja tavoista, mitä Suomessa on kerrottu ja tehty. Materiaalina käytän laadukkaita kierrätettyjä materiaaleja, kuten hopeaa ja pronssia. Kivinä käytän synteettisiä ja luonnon muovaamia kiviä, jotka on valmistettu tai hiottu Euroopassa. Valmistan myös tilaustöitä.

Korujen lisäksi valmistan muita tuotteita kierrätetyistä luonnontuotteista.

Yritykseni löytää nettisivujen lisäksi Facebookista ja Instagramista @kilahus.

Mango logo.jpg

Mango&Kiwi

Mango&Kiwi on kahden tytön 4h-yritys. Meille on tärkeää leivonnaisten sopiminen kaikille, ruokavaliosta riippumatta. Teemme tilauksesta vegaanisia ja gluteenittomia leivonnaisia kaikkiin tilanteisiin.

Löydät meidät Facebookista nimellä Mango&Kiwi sekä Instagramista @mangoandkiiwi. Laitappa rohkeasti viestiä niin jutellaan lissää!

RR.png

RR-Networks

RR-Networks tarjoaa toimivat, nopeat ja tyylikkäät kotisivuratkaisut sinulle ja yrityksellesi. Palvelumme ovat hyvin räätälöitävissä, jotta voimme taata, että juuri sinulle löytyy sopiva ratkaisu.


Olemme kaksi kesäyrittäjää, jotka näkivät markkinaraon kotisivuissa, joita pystytään tarjoamaan huomattavan halpaan hintaan, säästelemättä laadussa.

BelleGrafia.jpg

BelleGrafia

BelleGrafia valmistaa kortit jokaiseen tilanteeseen! Tämä nuoren perustama yritys valmistaa käsin kortteja ja quotteja hyödyntäen modernin kalligrafian keinoja. Myös mittatilaustuotteet onnistuvat!

Minut löytää Instagramista @bellegrafia

Ville-Valtteri.jpg

Taikuri Ville-Valtteri Satokangas

Firman kekkerit tulossa ja ohjelmanumerot puuttuu? Synttärit tulossa ja haluat yllättää kaverisi?

Järjestä juhlat, jotka tullaan muistamaan pitkään! Minä autan sinua ja tarjoan mahdollisuutta tilata oikea taikuri viihdyttämään juhlavieraita. Teen huikeita korttitemppuja, jotka saavat silmät pyöreiksi ja huulet ymmyrkäisiksi!

Ollaan yhteydessä! Taianomaisin terveisin,

Ville -Valtteri Satokangas

Facebook: Taikuri Ville-Valtteri Satokangas

Puh. 050 441 3863

Kalle.png

Kuvauspalvelu Vähäkuopus

Kuvauspalvelu Vähäkuopus tarjoaa asiakkailleen valo- ja videokuvauspalveluja. Kuvaajana toimii 20-vuotias Kalle Vähäkuopus.

Olen harrastanut valo- videokuvausta noin 4 vuotta, ja aloitin kesäyrittäjänä oman yrityksen kesällä 2018. Jos tarvitset johonkin tapahtumaan kuvaajaa tai haluat kuvauttaa vaikka perheenjäseniäsi, ota rohkeasti yhteyttä!

Puh. 040 809 1525

Kalle.vahkuopus@gmail.com

Instagram: kvahakuopus