Suunnittelusta toteutukseen ja sanoista teoiksi!

Kesä on ollut tähän mennessä suht viileä ja vähäluminen, mutta hommia se ei ole hyydyttänyt! Tällä hetkellä meillä on jo 12 toimivaa yritystä, joiden taivalta voi ylpeinä seurata. Uusimpina tulokkaina täytyy mainita Susannan ja Veeran Piercing Diva -koruliike, Niilon mainostoimisto Nuolimedia, josta tehtiin hiljattain juttu Ylen uutisiin jonka voi lukea klikkaamalla tästä, Juhon mainostoimisto JColor, Aten ja Henrin Trend Bikes Oy, Valtterin Nurmiparturi ja Tian hierontapalvelu Fixback. Kaikki yritykset löytyvät osoitteesta www.kesäyrittäjä.fi, käykää checkaan!

Kaikkea hauskaa on ehtinyt tapahtua viimesiten viikkojen aikana. Ensi viikolla meitä pääsee moikkaamaan livenä KesäyrittäjäFesteillä Oulun Rotuaarin aukiolla, aika: perjantai 3.7 klo 14-18. Paikalla on kaikki kesäyrittäjät ja pientä rahaa vastaan voi kokeilla heidän palveluitaan. Ja kaikki, varsinkin kuntoiluharrastusta suunnittelevat, huomio! Kaikilla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jonka palkintoina on mm. ilmainen huolto Pyörähuolto Dynamossa (Arvo 60e), Kaunis kangaskassi Designed by 10 Tikkiä Kankaalla, 20kg lisäravinteitaw Supermass Nutritionsilta. Ja pääpalkintona: vuoden jäsenyys Liikuntakeskus Hukkaan! Kaikki ovat tervetulleita vierailemaan ja osallistumaan kisaan!