Koutsi hoitaa!

perjantai.png

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet täyttä tykitystä, siksi bloggailukin on jäänyt vähän vähemmälle. Viimeisten oppituntien lomassa hiottiin ankarasti kesän bisnesideoita ja tarvittavia paperitöitä on myös prepattu. Osa tiimeistä on jo syöksynyt kohti kesälaitumia, ihan kirjaimellisestikin: Oulun alueella alkoi nimittäin toimia Tuukan ja Santerin luotsaama TSPihatyöt joka on ehtinyt hankkia ensimmäiset asiakkaansa paikallisista pihanomistajista! Nurmikon lisäksi kesällä saattaa alkaa rehottaa tukka. Nyt siihenkin löytyy helppo ratkaisu, sillä Niinan Hiuspalvelu kotonasi ja Nooran TukkaSotka tekevät tyylikkäät kesäkampaukset arkeen ja juhlaan… nyt myös asiakkaan kotona! Kesäkuntoaan ylläpitävät voivat kätevästi huollattaa pyöränsä Liikuntakeskus Hukan edustalla Pyörähuolto Dynamossa, jossa asiakkaita palvelee Mikko ja hänen ystävänsä Jesse. Myös kesän virkistäviä smoothieita on kohta saatavilla Tuulikin Hedelmäparkista! Paljon on siis jo tapahtunut ja vielä enemmän on tulossa seuraavan viikon aikana, so stay tuned!

 

Vekaravahdit valmiina lastenhoitoon!

Vekaravahdit valmiina lastenhoitoon!

Meille mentoreille on tärkeintä, että jokainen saa liiketoiminnan kulkemaan mahdollisimman nopeasti ilman suurempia odotteluja. Kuten eräät aikamme suurimmat filosofit, Jare ja VilleGalle ovat muotoilleet: Koutsi hoitaa. Me tosin haluamme lisätä tähän, että me koutsit hoidetaan asioita yhdessä nuorten kanssa. Tästä viikosta lähtien tulemme esimerkiksi kiertämään jokaisen yrityksen kerran viikossa läpi kysellen kuulumisia ja yhdessä uusia ideoita kehittäen. Ja ideoita meidän nuorilla riittää!

Autamme myös nuoria kaikissa käytännön asioissa, kuten laskutuksessa ja markkinoinnissa, jotka saattavat kuulostaa haastavalta ja aluksi hieman pelottavaltakin. Samalla laitamme liikkeelle hakemukset Oulun Kaupungin Työllisyyspalveluiden myöntämään kesätyöyrittäjä -seteliin, joka takaa 17-24 -vuotiaalle oululaisnuorelle 280 euron alkupääomaan. Teemme muutenkin laajaa yhteistyötä Oulun kaupungin kanssa ja he ovat tukemassa nuoria yrittäjiä monin eri tavoin.

Ai niin, meillä on nyt myös uudet nettisivut osoitteessa http://www.kesäyrittäjä.fi, josta löytyy tiedot ensimmäisistä nuorten itse perustamista yrityksistä.

-Janne