Mitä Kesäyrittäjälle kuuluu?

Vastauksena kysymykseen, hyväähän meille kuuluu! Uusi vuosi, uudet ohjaajat ja uudet kesäyrittäjät, mutta projektin keskeisin idea on edelleen sama; nuoret kokeilevat siipiään kesän ajan yrittäjinä omien liikeideoidensa kanssa, ja me ohjaajat sekä muut tahot tuemme nuoria heidän toiminnassaan niin hyvin kuin vain kykenemme.

Alkutalven ja kevään ajan Kesäyrittäjäprojektia markkinoitiin erilaisin keinoin, muun muassa vierailemalla kouluilla sekä erilaisissa tapahtumissa. Markkinoinnin pääasiallisin tarkoitus oli tietysti saada innostuneita nuoria mukaan projektiin, ja todella hyvin tässä onnistuttiinkin. Hakemuksia projektiin tuli reippaasti, ja pienten haastattelujen jälkeen vuoden 2016 Kesäyrittäjät tulivat valituksi.

Tänä kesänä meillä on mukana 33 nuorta, joista osa lähtee toteuttamaan ideaansa itsekseen, osa kaksikseen ja onpa mukana yksi seitsemänkin nuoren porukka! Ideoita on edeltävien kesien tapaan laidasta laitaan, ja innolla odotammekin mitä kaikkea kesä tuo tullessaan

Torstaina potkaisemme hommat käyntiin rytinällä kesäyrittäjien Kick-off tapahtumalla, jonne saamme vierailulle Luovan Laboratorion Sami Mikkolan sekä Martta Tervosen! Torstain tapahtumaa vietämme rennoissa merkeissä toisiimme tutustuen, ja tarkastelemme samalla hieman tulevan kesän aikataulua sekä ohjelmaa. Ensi viikolla alammekin sitten tarkemmin perehtymään liiketoiminnan saloihin erilaisten koulutusten merkeissä Sparrausviikollamme on mukana monia mielenkiintoisia vieraita sekä eri osa-alueiden taitajia, jotka omalta osaltaan haluavat antaa panoksensa kesäyrittäjien tueksi! Mahtavat koulutukset siis tulossa

Kesäyrittäjäprojektin sekä kesäyrittäjien kuulumisia voit helposti seurailla somessa. Blogin lisäksi päivittelemme ainakin facebook-sivuamme, jonka löydät osoitteesta https://www.facebook.com/kesayrittaja/, sekä Instagramia (@kesayrittaja) ja Twitteriä (@kesayrittaja). Käykäähän tykkäilemässä ja seurailemassa!

Siinä lyhyesti meidän kuulumisia tältä erää, palaamisiin

Terkuin, kesäyrittäjäohjaajat Niina & Anssi

img_20160517_102017.jpg