Kesäyrittäjä Kick-off!

o-tothe-beach.png

Aurinkoista perjantaita kaikille!

Kesäyrittäjäprojektimme potkaistiin vauhdilla käyntiin eilen Kick-off tapahtuman merkeissä. Ihan mahtavasti oli porukkaa paikalla, sillä 32:sta kesäyrittäjästämme 27 oli mukana ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessamme!

Sen lisäksi että menossa mukana olivat kesäyrittäjät, me ohjaajat sekä pikaisella vierailulla muutama muu avustava taho, saatiin luovuutta ja inspiraatiota herättelemään myös Luovan Laboratorion Martta Tervonen sekä Sami Mikkola! Allekirjoittanut ei ollutkaan aiemmin kuullut tarinaa siitä, kuinka Luova Laboratorio oli saanut alkunsa, ja jo itse kertomus näiden mahtavien yrittäjien alkutaipaleesta oli inspiroivaa kuunneltavaa.

Luova labra

Luova labra

Ennen Samin ja Martan settiä, pidimme pienen esittelykierroksen jonka aikana jokainen mukana ollut pääsi kertomaan muille oman nimensä ja liikeideansa, sekä kuvailemaan muille, mikä kodinkone olisi ja miksi Tänä vuonna projektissamme on mukana ainakin muutama pesukone sekä kahvinkeitin, ja sauvasekoitin!

Välillä voi tarvita apuja saadakseen äänensä kunnolla kuuluviin

Välillä voi tarvita apuja saadakseen äänensä kunnolla kuuluviin

Kesäyrittäjiä vuosimallia 2016!

Kesäyrittäjiä vuosimallia 2016!

Luovan labran jälkeen pidettiin pientä breikkiä, jonka jälkeen tutustuimme lisää pienissä tiimeissä vaahtokarkkihaasteen merkeissä. Haasteessa tiimit pääsivät rakentamaan annetuista tarvikkeista (spagettia, teippiä, narua ja vaahtokarkki) mahdollisimman korkean rakennelman rajoitetussa ajassa. Tämä touhu oli hauskaa katseltavaa, ja täytyy sanoa, että luovaa ajattelua käytettiin haasteessa paljon Kamera unohtuikin takataskuun tässä vaiheessa iltaa, eikä haasteestakaan sattunut kuvamateriaalia. Loppuun katselimme vielä hieman tulevaa aikataulua sekä ohjelmaa, ja hommamme jatkuvat spesifimmeillä koulutuksilla ensi viikon maanantaina!

– Niina