Aamujumpalla!

Huh nyt on tämäkin koettu, aamuvarhain kaatosateessa jumppaaminen. Virkistävää kyllä oli, kun vain osasi ottaa oikean asenteen hommaan!

13412978_540762379448632_6618276898099207201_n.jpg

Kävimme tosiaan varhain keskiviikkoaamuna testaamassa meidän kesäyrittäjän Iinan puistojumpan Spark Coren. Herätyskello pirautti allekirjoittaneen hereille 5:45, eikä ikkunasta näkyvä harmaus kovinkaan houkuttanut liikkeelle näin ennen kukonlaulua. Homma oli kuitenkin sovittu joten mitäpä tuota perumaan, ei muutaku vaatetta niskaan ja menoksi!

Iina onneksi oli tuttuun tapaansa reippaana odottamassa vastassa Linnansaaressa, joten viimeistään tässä vaiheessa alko itselläkin reippaus löytyä jostakin mielen sopukoista.

img_3214.jpg

Itse äksönistä ei luonnollisestikaan kuvia tullut kun oli hieman muuta tekemistä, mutta hauskaa oli. Kyseinen Spark Core tunti jonka testasimme keskittyy nimenomaan keskivartalon vahvistamiseen, ja teimmekin monenlaista treeniä hyödyntäen omaa kehonpainoa. Oman mielenkiintoisen twistinsä tähän kertaan lisäksi toi vastaleikattu nurmikko, joka tykkäsi sateen voimasta tarttua kiinni vaatteisiin maassa pyörimisen ohessa. Tunti oli monenlaiselle taitotasolle epäilemättä sopiva, joten suosittelemme kyllä kovasti kokeilemaan.

img_3217.jpg

Nyt jaksa olla loppupäivän reippaana töissä! Käykäähän muutkin kokeilemassa, lisätietoja kuten hinnaston ja tuntikuvaukset löydät tosiaan Iinan facebooksivuilta Spark – Sports in the Park sekä Spark – kesätreenit. Myös jos tunti joudutaan perumaan sateen vuoksi, ilmoitetaan siitä facebookiin joten kannattaa ehdottomasti laitta sivut seurantaan. Seuratkaa Iinaa myös instassa @sparkoulu.

#sytyliikunnasta

– Niina & Anssi