Kesäyrittäjien kuulumisia

Kesäinen sää on tehnyt ikävän suunnanvaihdon kylmempään, mutta kesäyrittäjien päitä ei palele! Monet kesäyrittäjämme ovatkin jo kovassa työn touhussa, ja meillä ohjaajillakin on hommia riittänyt – tällä viikolla olemme muun muassa tehneet kaikenlaista suunnittelutyötä, josta lisää myöhemmin tällä viikolla.

Kesällä on mukava työn touhun lisäksi harrastella kaikenlaista, pitäähän työn vastapainona olla myös vapaa-aikaa ja hauskanpitoa. Vinkkinä teille kaikille, meidän kesäyrittäjäporukka Feel-Good Events järjestää rantalentisturnauksen Nallikarissa 22.7.-23.7. Sen lisäksi, että voit kasata kaveriporukan ja lähteä pelailemaan lentistä, voit myös työnantajana tarjota työntekijöillesi mahtavan virkistystapahtuman näiden meininkien tiimoilta! Turnauksessa on kaksi avointa sarjaa (14-17-vuotiaat / yli 18-vuotiaat) sekä yhteisösarja yritysjoukkueille. Vaihtoehtoja osallistumiseen siis riittää.

Käy lukaisemassa lisää tapahtumassa facebookista Biitsiturnaus ja ilmoittautua mukaan voit osoitteessa http://goo.gl/forms/5E04BjFnY4. Ilmoittautuminen maksaa vain 25e, ja kun tuon summan kustantaa isommalla porukalla niin ei paljoa hintaa jää näin kivalle tapahtumalle.

Jos etsit itsesi lisäksi lapsillesi tekemistä, Summer Dancen tanssikursseille sekä Luovakerhon taide- ja draamakerhoon ilmoittautuminen on vielä käynnissä!

Luovia tyyppejähän meillä tänäkin kesänä riittää, sillä Sydänyö korujen lisäksi kesäyrittäjinä toimivat Sandiina, joka tekee myös kauniita koruja, DrawtheN, jonka ainutlaatuisia printtejä voit tilata nettikaupan kautta niin toppeihin, huppareihin kuin vaikka tyynynpäällisiinkin, sekä Katariina Leinonen, joka tarjoaa muun muassa tuotekuvausta yrityksille. Katariina tekee myös sopimuksen mukaan esimerkiksi hääkuvausta, joten rohkeasti vain kysäisemään palveluja tarpeen mukaan! Taidokasta työtä tekeepi.

Sydänyö Korun taidonnäyte

Sydänyö Korun taidonnäyte

Sandiinalta löytyy värejä joka lähtöön Etkö löydä mieleistäsi? Sandiina tekee myös tilaustöitä väritoiveiden mukaan

Sandiinalta löytyy värejä joka lähtöön Etkö löydä mieleistäsi? Sandiina tekee myös tilaustöitä väritoiveiden mukaan

Kivoja printtejä Lauralla!

Kivoja printtejä Lauralla!

Niin nättejä nämä Katariinan kuvat Lisää kuvia ja yhteystiedot Katariinan  nettisivuilta !

Niin nättejä nämä Katariinan kuvat Lisää kuvia ja yhteystiedot Katariinan nettisivuilta!

Semmoisia kuulumisia tällä kertaa! Toivon mukaan saamme piakkoin loppujenkin kesäyrittäjien nettisivuja ja muita matskuja käsiimme, jotta pääsemme jakamaan niitä teillekin jo tässä kesäkuun puolella. Palaamisiin!

Terkuin,

Niina