Vierailulla Antti Niittyviita Provelta!

Maanantaina saimme energisen vierailijan tänne Business Kitchenille, kun Antti Niittyviita Prove Expertise Oy:lta  tuli kertomaan meidän kesäyrittäjille asiakaspalvelusta ja asiakaslähtöisyydestä. Tarjolla oli maanantaipäivän kunniaksi hieman kahvia ja herkkuja, koska kukapa niistä ei pitäisi.

img_9440.jpg

Antilla oli paljoan fiksua asiaa jaettavanaan muun muassa asiakkaiden kohtaamiseen liittyen. Kesäyrittäjät saivatkin Antilta paljon hyviä vinkkejä ja neuvoja erityisesti meidän tämän päiväistä Valkean tapahtumaa ajatellen!

 

Iina vääntää hieman muistiinpanoja!

Iina vääntää hieman muistiinpanoja!

Katariinaa meinaa vähän naurattaa

Katariinaa meinaa vähän naurattaa

Kesäyrittäjät kuuntelevat korva tarkkana..

Kesäyrittäjät kuuntelevat korva tarkkana..

Peukkua myös Antilta meille päin!

Peukkua myös Antilta meille päin!

Huikee koulutus oli, kiitokset Antille käynnistä. Tänään kesäyrittäjiä voikin sitten tavata ihan kasvotusten Valkean kesäkadulla klo 14-18, sillä Kesäyrittäjä Valkea pamahtaa käyntiin noin kolmen tunnin ja 21 minuutin päästä. Nähdään siellä!

valkea.png