Kesäyrittäjä <3 Valkea 21.7.

Viime lauantaina Kesäyrittäjä-kampanja valtasi Kauppakeskus Valkean Kesäyrittäjä <3 Valkea- tapahtumassa. Paikalla olivat Bellegrafia, Hilma Ilona Art, Lue Mua!, Mango&Kiwi, Soundeco, Kuvauspalvelu Vähäkuopus, Pikkuriikkinen Ompelimo, Raamosart, Taikuri Ville-Valtteri Satokangas, Cafe Jetta, Kotia ja Musiikkikoulu Vivace. Yrittäjät pääsivät päivän aikana esittelemään sekä myymään omia tuotteitaan ja palveluitaan. Ohjelmassa oli muun muassa pop-up muskaria, livemusiikkia, arvontaa, ongintaa, taikatemppuja ja ilmainen onnenpyörä sekä ennen kaikkea paljon iloista mieltä! Päivän aikana tapahtumassa oli arviolta noin 600 kävijää!

“Pop-up muskari oli mielestäni hyvä ja toimiva ohjelmanumero”, kuvailee Musiikkikoulu Vivacen Katja.

WhatsApp Image 2018-07-23 at 15.10.02.jpeg

Lauantai aloitettiin kesäkadun valmistelulla myyntikuntoon; myyntipöydät kasattiin, tuotteet aseteltiin esille ja myyntipöydät somistettiin näyttäviksi. Pian yritysten myyntipöydillä kävikin kuhina kiinnostuneista ihmisistä. Samalla Soundeco loi tunnelmaa esittämällä kävijöille livemusiikkia kesäkadun lavalla. Myös yrittäjät pääsivät päivän aikana vuorollaan lavalle pitchaamaan omaa yritystään, mikä olikin monen yrittäjän mielestä hieman jännittävää.

“Kesäkadulla oli paljon ihmisiä, joten päivän aikana sai hyvää kokemusta asiakaspalvelusta. Ihmiset olivat kiinnostuneita ja tulivat ihmettelemään taidejulisteita”, kertoo Hilma Ilona Artin Hilma.

Yrittäjien myyntipisteillä kävi kuhina. Tapahtumassa oli arviolta 600 kävijää.&nbsp;

Yrittäjien myyntipisteillä kävi kuhina. Tapahtumassa oli arviolta 600 kävijää. 

Kesäyrittäjä <3 Valkea tapahtuma sujui hienosti ja oli monelle yrittäjälle mukava sekä positiivinen kokemus. Tapahtuma oli osalle yrittäjistä toinen myyntitapahtuma tälle kesää, mutta mukaan mahtui myös ensikertalaisia. Päivä antoi yrittäjille lisää ennen kaikkea uuden oppimista, jännityksestä huolimatta.  

“Tuotteiden esittely ja myynti jännitti etukäteen, kuten myös päälavalla itseni esitteleminenkin. Jännitys hälveni kuitenkin pikku hiljaa ja tuotteita meni yllättävän hyvin kaupaksi. Valkea oli tosi hyvä kokemus!”, tiivistää Hilma Ilona Artin Hilma. 

Yrittäjät pääsivät vuorollaan lavalle pitchaamaan omaa yritystään

Yrittäjät pääsivät vuorollaan lavalle pitchaamaan omaa yritystään

Voit katsoa lisää kuvia tapahtumasta Kesäyrittäjien Facebookista. Kesäyrittäjiä sinulla on mahdollisuus tavata vielä tällä viikolla lauantaihin saakka Oulun Kauppahallissa klo 9-17. Paikalla ovat Muotokuvia - Milja, Mango&Kiwi, Jemmiina sekä Hilma Ilona Art.

Raamosartin Katariina ja Emmi

Raamosartin Katariina ja Emmi