Kesä on nyt klousattu

Syksy lähenee ja on aika jättää hyvästit kesälle. Viime tiistaina Kesäyrittäjä-kampanja klousattiin virallisesti tältä kesältä. Mentorit järjestivät kesäyrittäjille päättäjäispäivän Alarannan kodalla, Iissä. Illan aikana yrittäjät vaihtoivat kuulumisia ja osallistuivat leikkimielisiin kesäolympialaisiin. Kesän patoutumia pääsi purkamaan tikkakisassa, jossa tavoitteena oli osua mentoriin.

tikka.jpg

Rennomman ohjelman lisäksi kuultiin puheenvuorot Oulun 4H:lta ja Oulu Entrepreneurship Societylta. Kampanjan jälkeen nuorille on tarjolla paljon resursseja, joiden avulla yrittäjyyteen liittyvää toimintaa voi tehdä myös jatkossa.

ryhmäkuva.jpeg

Suurimmat kiitokset kuuluu rohkeille kesäyrittäjille. Kesän aikana olemme nähneet huikeita kehityskaaria ja oppimiskokemuksia. Kampanja on toiminut ponnahdusalustana monelle yrittäjälle ja monet aikovatkin jatkaa yritystoimintaansa kesän jälkeen.

 

Mitä seuraavaksi? Mentorit jatkavat kampanjan parissa vielä elokuun loppuun asti, joten jos et vielä ole ottanut somekanaviamme (Facebook ja Instagram) seurantaan niin nyt viimeistään on sen aika! Pysyt kampanjan menossa mukana ja kuulet ensimmäisenä, mitä Kesäyrittäjä-kampanjassa tapahtuu.

 

Syyskuussa järjestetään Pelkopois -tapahtuma, jolla pyritään ottamaan yrittäjyys-sanasta pelko pois!  Tervetuloa inspiroitumaan yritystarinoista ja kuulemaan debattia siitä, miten me voimme ottaa pelon pois ja laskea aidat, jotta nuoret yrittäjät saavat parhaat mahdolliset lähtökohdat omien yrityskokeilujen ja -unelmien eteenpäin viemiseksi! Ilmoittaudu mukaan seminaariin täällä ja klikkaa itsesi osallistujaksi FB-tapahtumassa.

 

Kesäyrittäjä palaa jälleen ensi kesänä!