Kesäyrittäjät kertovat: Mikaelin tarina

”Olen Mikael Multasuo ja osallistuin Kesäyrittäjä-projektiin vuonna 2018. Opiskelen tällä hetkellä viidettä vuotta kieltenopettajaksi Oulun yliopistossa. Minulle idea omasta yrityksestä syntyi jo suhteellisen varhaisessa vaiheessa opintojani, mutta päätin lopulta konkretisoida idean saatuani opetusharjoitteluni päätökseen.

Kesäyrittäjä-projektin myötä aloin työstämään omaan kielitaitooni ja pedagogiseen osaamiseeni perustuvaa yritystä. Mentorien ja koulutusten avulla perustinkin yritykseni Avain Language Services jo toukokuussa 2018, ja olen siitä lähtien tehnyt kieliin liittyvän erityisosaamisen toimeksiantoja. Toimeksinnot ovat lähinnä aikataulusyistä painottuneet käännöksiin ja oikolukuihin, mutta olen pitänyt myös muutamia yksityisoppitunteja.

Kesäyrittäjä-projektiin hakemista voin suositella aivan kaikille, joita kiinnostaa yrittäjyys, sillä koin itse projektin erittäin matalan kynnyksen tienä yrittäjyydestä oppimiseen ja oman yrityksen perustamiseen. Mielestäni hakea kannattaa silloinkin, vaikka täydellistä ideaa omasta yrityksestä ei vielä ole, sillä se muokkautuu kyllä ja projekti on jo pelkästään oppimiskokemuksena erittäin hyödyllinen.”

Avain Language Servicesin palveluihin pääset tutustumaan Instagrammissa tai Facebookissa @avainlanguageservices!

avain.jpg