Kesällä tapahtuu!

Tänä vuonna mukana on reilu kolmekymmentä innokasta nuorta, jotka starttaavat yritystoiminnan kesän aikana. On leipomoa, lastenhoitoa, siivouspalvelua, pyöräkorjaamoa, graafista suunnittelua, designia, käsitöitä ja paljon paljon muuta. Me mentorit odotamme jo innolla, että pääsemme julkaisemaan vuoden 2019 Kesäyrittäjät kaiken kansan tietoon! Myös kesän myyntitapahtumien suunnittelu on täydessä vauhdissa, joten seuraavat päivämäärät kannattaa jo merkata kalenteriin:

kesäyrittäjäfbmainos.png

Kesäyrittäjätori 28.-29.6. klo 10-14 Oulun kauppatorilla

Kesäyrittäjätorilla pääset tutustumaan huikeiden yrittäjiemme tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Tule siis paikalle jututtamaan innokkaita nuoria ja tekemään kesän parhaat diilit! Löydät meidät Oulun kauppatorilta 28.-29.6. molempina päivinä klo 10-14.

Tapahtuman löydät myös Facebookista
Kesäyrittäjätori on osa Oulun Päiviä. Muuhun ohjelmistoon pääset tutustumaan täältä .

valkea_fb 2019.png

Kesäyrittäjä <3 Valkea 20.7. klo 10-14 Kauppakeskus Valkeassa

Lauantaina 20.7. löydät kesäyrittäjät Kauppakeskus Valkeasta klo 10-14. Tule tekemään löytöjä, inspiroitumaan ja tukemaan nuorta yrittäjyyttä!

Tapahtumien lisäinfot ja mukana olevat yritykset päivitetään myös Kesäyrittäjä-kampanjan Facebookiin sekä Instagramiin, joten klikkaa sivut seurantaan!

Tapahtumissa nähdään!