Tuu moikkaan meitä kauppakeskus Valkeaan!

Kuva Valkeasta.jpg

Jos Kesäyrittäjätori jäi välistä, eipä huolta, sillä nuoret yrittäjämme jalkautuvat kauppakeskus Valkean kesäkadulle lauantaina 20.7. klo 10-14. Tulehan siis moikkaamaan huikeita yrittäjiä ja meitä mentoreita! Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä.

Kesän parhaimpien diilien lisäksi löydät paikalta ilmaisen onnenpyörän, jossa jokainen pyöräytys voittaa! Livemusiikkia tapahtumassa tarjoilee Soundeco. Kaiken kukkuraksi voit osallistua paljuarvontaan, ja myös perheen pienimmille löytyy kivaa tekemistä.

Paikalla tapaat seuraavat yritykset:

Halko Tuotanto on mainostoimisto, joka tarjoaa mainoskuvauksia, mainosvideoita ja graafisen suunnittelun palveluita. Lisätietoa löydät Instagramista @halkotuotanto

Solisee tarjoaa asiakkailleen uniikkeja taideteoksia ja käsitöitä. Myyntikojun voit bongata kesän aikana erilaisista tapahtumista sekä Ainolan puiston kesäkahvilan kupeesta. Jotkin tuotteista valmistuvat paikan päällä myyntikojussa, tule ihastelemaan!

Jani Hokki Photography tarjoaa valokuvausta sekä graafisen suunnittelun palveluja loihtien asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen. Kurkkaa myös yrityksen nettisivut https://janihokki.mediasaari.fi/

Mamuunu Design tekee graafista suunnittelua ja kuvituksia suurella sydämellä, käsiltä käsille. Logot, käyntikortit, flyerit, julisteet sekä kodin somisteet valmistuvat aina painovalmiiksi asti.

Oliviamme tarjoaa lastenhoitopalveluja suurella sydämellä, asiakkaan tarpeet huomioiden! Yritys toimii Oulun alueella.

Harmonian henkäyksiä on kotisiivousta ja sisustustauluja tarjoava yritys, jonka keskeisenä tavoitteena on tuoda harmoniaa ihmisten elämään.

CrossTraining ulkotreenit tarjoaa kaikenkuntoisille liikuntakykyisille nuorille ja aikuisille toiminnallista treeniä rennossa ilmapiirissä monen vuoden liikuntakokemuksella. Liity mukaan meininkiin ja kurkkaa ajankohtaiset tiedot jumpista täältä.

SixTh on kolmen nuoren vaateyritys, joka myy ekologisesti tuotettuja vaatteita omilla painatuksilla. Suomalaista designia parhaimmillaan!

Kesäyrittäjä-kampanjassa mukana oleviin muihin mahtaviin yrityksiin pääset tutustumaan täältä

Nähdään Valkeassa!