Kesä klousattiin aurinkoisessa säässä

Klousaus.PNG

Viime viikolla mentorit ja kesäyrittäjät kokoontuivat viettämään yhdessä kesän lopettajaisia eli klousausta. Illan aikana vaihdettiin kesän kuulumisia, kisattiin leikkimielisissä kesäolympialaisissa ja syötiin maittavia tarjottavia. Rennon yhdessäolon lisäksi nuoret saivat ohjeistusta myös yritystoimintansa jatkoa silmällä pitäen.

Nämä herkulliset kakut tapahtumaan loihti yksi kesäyrityksistämme,  Tilausleipomo Neilikka .

Nämä herkulliset kakut tapahtumaan loihti yksi kesäyrityksistämme, Tilausleipomo Neilikka.

Aurinkoinen iltapäivä pyörähti mukavasti käyntiin jakautumalla joukkueisiin, jotka kisasivat toisiaan vastaan mentorien suunnittelemissa kesäolympialaissa, viidessä eri lajissa. Mukana oli muun muassa tietovisailua, kesän tunnekirjon kuvaamista sekä tikanheittoa, jossa höyryjä sai päästellä osumalla mentorin kuvaan.

Tikanheitossa tehtävänä oli osua mentorin kuvaan.

Tikanheitossa tehtävänä oli osua mentorin kuvaan.

Vaikka kampanja hiljenee tältä kesältä, nettisivuja, Facebookia ja Instagramia kannattaa seurata ympäri vuoden! Luvassa on muun muassa nuorten kertomia kokemuksia kesän kulusta ja yrittäjyydestä. Pääset kurkkaamaan myös muuta päivittyvää sisältöä sekä Kesäyrityspankin, jonka kautta tavoitat huikeita yrittäjiä niin tältä kesältä kuin aikaisemmiltakin vuosilta.

Kiitämme vuoden 2019 kesäyrittäjiä ja toivomme kaikille mitä parhainta jatkoa! <3 Hakuaika kesälle 2020 aukeaa taas alkukeväästä!