Ota rohkeasti yhteyttä!

Onko sinulla idea ja et millään jaksa odottaa? Älä huoli, autamme nuoria yrittäjiä ympäri vuoden. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa projektista, ota yhteyttä projektipäällikkö Kristoon!

 

omakuva.jpg

Kristofer Clement

Gradua vaille valmis kasvatustieteilijä ja kasvatuspsykologian pääaineopiskelija, joka on kiinnostunut mielen toiminnasta, ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja kasvusta. Läheisten mielestä kilpailuhenkinen, rauhallinen ja hieman ujo tai hitaasti lämpenevä, mutta lämmettyään porukan jekkuilija. Syttyy liikunnasta silloin, kun pääsee kilpailemaan ja liikkumaan muiden kanssa.

Auttaa nuoria yrittäjyysasioissa!

Tavoita kristo:

+358 40 5418401
kristofer.clement(at)micropolis.fi

 
Hyny10v_kuvaJaanaTihtonen+%28146%29+%281%29.jpg

Elias Riihelä

Yrittäjähenkinen kauppatieteiden opiskelija. Toimin myös itse yrittäjänä tarjoten palveluja airbnb vuokraajille. Olen myös mukana perustamassa siivousalan yritystä Lumiva Oy.

Autan kesäyrittäjiä toiminnan käynnistämisessä!

+358 44 2156021

elias@oulues.com

Veeran+kuva+nettisivuille+lol.jpg

Veera Träskelin

Vähän turhankin helposti kaikesta innostuva kansainvälisen kasvatustieteen opiskelija, joka tutkii opinnoissaan miten elämästä voisi saada mahdollisimman paljon irti - palamatta kuitenkaan loppuun. Perustanut kesällä 2018 ystävänsä kanssa lasten digitaalista kulttuuria tuottavan yrityksen Lue Mua!, eli käyttää suurimman osan vapaa-ajastaan kuvittamalla lastenkirjallisuutta ja kuuntelemalla äänikirjoja.

Inspiroi kesäyrittäjiä ajattelemaan posin kautta!

Veeran saa kiinni:

+358 400 601937

veera@oulues.com