Ota rohkeasti yhteyttä!

Kesäyrittäjä-projekti on tältä kesältä ohi, mutta jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoa projektista, ota yhteyttä projektipäällikkö Hanna Lahteen!

Hanna Lahti

+358 40 130 6143
hanna.lahti(at)micropolis.fi

 

- kesän 2017 mentorit -

Ketään ei jätetä yksin. Nuorten kanssa työntäyteistä kesää rakentamassa:

IMG_1111.JPG

MARJA ALATALO

Markkinointia Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa opiskeleva innostuja, joka elää ja hengittää sosiaalista mediaa. Jalat tukevasti maan pinnalla, vaikka pää saattaa toisinaan liidellä pilvissä. Antaa aina kaikkensa viimeiseen asti positiivisella asenteella.

tavoita marja:

marja(at)oulues.com

Image uploaded from iOS (4).jpg

KRISTOFER CLEMENT

Kasvatuspsykologian opiskelija, joka suhtautuu innostuneesti ja omistautuneesti asioihin, joita pitää tärkeinä. On ajoittain kiinnostunut oppimisesta, kasvusta ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, toisinaan ruuasta, tv-sarjoista ja liikunnasta. Ajattelee, että vastauksia tärkeämpiä ovat oikeat kysymykset. 

tavoita kristo:

kristofer.clement(at)student.oulu.fi

Image uploaded from iOS (3).jpg

ARTTU KUIVALA

Opettajaksi Oulun Yliopistossa opiskeleva liikunnallinen ja aktiivinen tekijä, joka haluaa jatkuvasti kehittää, ideoida ja oppia uutta sekä innostaa nuoria olemaan parhaita versioita itsestään. Ajattelee, että jos saa tilaisuuden, se kannattaa hyödyntää - koska tämä avaa varmasti uusia tilaisuuksia johonkin suurempaan. Ideasta tuotteeksi - Arttua hyödyntäen!

tavoita arttu:

arttu.kuivala(at)gmail.com

IMG_20170518_092647 (1).jpg

SANNA IKÄLÄINEN

Kaikesta innostuva, ideoita pursuava fiilistelijä, jolla on suuria ja pieniä unelmia. Juuret ovat syvällä lapissa, mutta veri vetää uusiin kokemuksiin ja seikkailemaan maailmalle - uskon, että siten löytyy lopulta se oma “juttu”. Tällä hetkellä pakerran vielä yleisen kasvatustieteen opintoja loppuun Oulussa ja kohtaan haasteita lähinnä mailapeleissä sekä Netflixin leffatarjonnassa.

tavoita sanna:

sanna.ikalainen(at)gmail.com